Back to Blogs
Blog Img

Freelance Java Developer Sergey wint Vendor Award

​Freelance Java Developer Sergey Zolotaryov ontving onlangs van zijn opdrachtgever - een grote multinational op het gebied van transport en logistiek - de Inspirational Vendor Award. Deze werd voor het eerst uitgereikt aan een freelancemedewerker! Sergey werd gekozen uit een groep van 70 genomineerden. Wij vroegen aan zijn manager wat hem zo bijzonder en dus de terechte winnaar van deze award maakt.

“Sergey is mijn go-to-person voor zowel de Front-End als Back End Development van al onze apps. Het is iemand met een scherp inzicht, veel ervaring en skills, en up-to-date kennis van de nieuwste tech stack. Bij het ontwikkelen van onze apps is zijn inbreng zeer waardevol.

Het is zijn standaard mindset om altijd een stap extra te zetten. Als developer, maar eigenlijk geldt dit voor alles dat hij doet en dat stel ik enorm in hem op prijs. Zeker gezien de zware persoonlijke omstandigheden waarin hij op dit moment verkeert. Veel van zijn vrijetijd gaat naar het in veiligheid brengen van zijn familie in de Oekraïne en vrijwilligerswerk voor vluchtelingen.

Sergey is een teamspeler, met geduld en doorzettingsvermogen. Echt iemand waar je op kunt bouwen. Wat de crisis of uitdaging ook is, met hem erbij komt het goed.”
Kanchan Banga – IT Manager

De perfecte match

Sergey begon zijn carrière als Java Developer in 2005 in de Oekraïne, waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Nadat hij naar Nederland verhuisde is hij zo’n acht jaar in vaste dienst geweest bij één werkgever. Daarna is hij begonnen als freelancer en in 2020 maakte Spilberg de match tussen Sergey en zijn huidige opdrachtgever.

Wij zijn er uiteraard supertrots op dat Sergey zo’n waardevolle toevoeging is gebleken aan het IT-team van deze multinational. Een perfecte match, al zeggen we het zelf. Bij zijn opdrachtgever heeft hij sinds het eerste project ook aan andere Developmentprojecten een belangrijke bijdrage geleverd. Een einde aan deze succesvolle samenwerking is dan ook nog niet in zicht.

Bouw samen met Spilberg aan jouw toekomst

“Deze award is een mooi bewijs dat je ook als freelance Developer een belangrijk verschil kunt maken binnen een organisatie.”
Sergey Zolotaryov

Wil jij net als Sergey aan de slag als Java Developer bij een multinational of bij een van de andere leading companies in ons netwerk? Wij helpen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Kijk welke Development vacatures wij online hebben staan. Of neem contact met ons op om te bespreken wat er nog meer mogelijk is. ​

Naar de Java Development vacatures

Lees over soft skills van een Java Developer

Meer over Spilberg en Java Development